Üzenet szülőknek

SEGÍTS A GYERMEKEDNEK, HOGY BOLDOG LEGYEN!

Egyre nehezebb az otthonlét? A gyerekek és családok mentális egészségének megőrzése érdekében számos kreatív napi gyakorlattal és hasznos cikkel várunk.

Tanítsd meg vele azokat a boldogságfokozó technikákat, amiket sok iskolában már évek óta alkalmaznak!

A Boldogságóra program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez a gyermekek számára, hogy aztán boldog és sikeres gyermekekből boldog és sikeres felnőtteké válhassanak.

Ha szülőként fontos számodra, hogy gyermeked boldogságra képes felnőtté váljon, a Boldogságóra programon belül többféleképpen is segíthetsz neki ezen az úton:

Szülőknek szóló Boldogságóra képzés – Szülők boldogságakadémiája

A gyerekek számára a játékos fizikai tevékenységek, a pozitív szülői és nevelői megerősítés, az örömteli elfoglaltságokra való szoktatás, az aktív szabadidős programok pszichológiai megközelítése eszközt ad a gyakorlatias, kellemes és tartalmas élet elsajátításához.

Egy komplett program elsajátításában segít téged a Boldogságóra képzés, melynek köszönhetően képes leszel gyermekednek átadni játékos formában a boldogság képességének az elsajátítását úgy, hogy közben Te magad is tanulsz és fejlődsz általa.

A szülőknek szóló képzéseink igény szerint indulnak. Amint összejött egy csoport jelentkező, kitűzzük a dátumot, melyről értesítünk.

Budapesten és vidéken is tervezzük képzéseinket, így az ország bármely részéről jelentkezhetsz!

Ha szívesen részt vennél a képzésen, írj nekünk az info@boldogsagorakepzes.hu email címre és felvesszük veled a kapcsolatot.

További információ >>

Boldogságóra könyvek és munkafüzetek

A Boldogságóra könyvekben és munkafüzetekben található, közel 200 játékos feladat és gyakorlat segít, hogyan ismertesd meg a 10 egymásra épülő téma segítségével, lépésről lépésre az ovis és az iskolás korosztállyal a boldogság különböző összetevőit és feltételeit, miközben lehetőséget ad a gyermekekkel való kapcsolódásra és a számukra érzelmileg nehezen megélt események feldolgozására, az érzelmeik kifejezésére.

Üzenet szülőknek

Boldogságóra program az óvodákban és iskolákban is

A Boldogságóra programhoz intézmények is csatlakozhatnak, ha legalább egy csoportban elindítják a boldogságórákat és minden hónapban feldolgoznak egy-egy boldogságfokozó technikát. A csatlakozó intézmények elkötelezettek a gyermekek pozitív életszemléletre való nevelésében, éppen ezért az alapítvány őket a Boldog Óvoda vagy Boldog Iskola büszke címmel ajándékozza meg.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked olyan óvodába, vagy iskolába járjon, ahol fontos a gyermekek boldogságra való képességének fejlesztése is, akkor itt megnézheted, hogy hol található Boldog Óvoda vagy Iskola a környéketeken:

Ha szeretnéd, hogy a gyermeked boldogságfokozó szokásokat tanuljon, mutasd be a programot az óvodában vagy iskolában kedvenc pedagógusodnak.

Küldj üzenetet neki a következő link bemásolásával: www.boldogsagora.hu/uzenet-pedagogusoknak