Szakmai csapat

bagdyemoke_web

Prof. Dr. Bagdy Emőke

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa, 2010-től professor emerita, a Boldogságóra program fővédnöke és a könyvsorozat társírója. 2017 szeptemberétől a boldogságórák kibővültek a Bagdy Emőke által kidolgozott relaxációs és meditációs programmal, amely speciálisan az adott korosztály fejlettségi szintjének megfelelő módon került kidolgozásra. Bagdy Emőke életének minden pillanatát a körülötte lévő világ jobbá tételének szentelte. Büszkék vagyunk rá, hogy a boldogságórák fejlesztői csapatában egy igazi példaképtől tanulhatunk.

olahattila_web

Prof. Dr. Oláh Attila

Pszichológus, az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Pedagógiai és Pszichológiai Karának egyetemi tanára. A Magyar Pszichológiai Társaság elnöke (2008 – 2016), a Boldogságóra program tudományos főtanácsadója. Az elmúlt húsz évben három nagy nemzetközi szakmai társaság (European Association for Research on Adolescence (EARA); Positive Psychology Network (PP Network); European Association of Psychological Assessment) konferenciájának egyik fő szervezője volt.

bagdibella_web

Bagdi Bella

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogságóra program megálmodója és vezetője, a Sorsfordító önbecsülés és az Iránytű a boldogsághoz című bestseller könyvek szerzője. Bella küldetése, hogy a pozitív pszichológia kutatási eredményeire építve, Magyarország legjobb szakembereinek bevonásával adjon módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az óvodás és iskolás korosztály számára.

varghaandras_web

Prof. Dr. Vargha András

Matematikus, pszichológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, az ELTE Pozitív Pszichológia Kutatócsoport tagja, és a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetének intézetvezető-helyettese. A Boldogságóra program longitudinális kutatását vezeti.

tabajdieva_web

Tabajdi Éva

Jelenleg iskolapszichológus a debreceni Árpád Vezér Általános Iskolában, ahová ő vezette be a boldogságórákat. Éva 2014 óta tart boldogságórákat, rengeteg szakmai tapasztalatot szerzett az elmúlt 3 évben. Óvodapedagógusként és gyermekpszichológusként szerzett tapasztalatainak köszönhetően az óvodás korosztálynak készült kézikönyvben való fejlesztői munkája minden óvodapedagógusnak és szülőnek nagy segítséget jelent majd.

bezzegandrea_web

Bezzeg Andrea

Mentálhigiénés szakember, fejlesztő óvodapedagógus, aki jelenleg a debreceni Kerekerdő óvodában segíti a kis ovisok fejlődését. Andrea írta a fejlesztő meséket az ovis boldogságóra témáihoz. Kreativitása, alázatossága, kedvessége és hitelessége elvarázsolta a program fejlesztői csapatát.

morvaidori_web

Fábiánné Morvai Dóra

Német-történelem-etika szakos tanár a Veszprémi Báthory István Sportiskolai Általános Iskolában. A Boldogságóra könyvek társfejlesztője. Már a kezdetektől a Boldogságóra program elkötelezett híve, ő indította el az ország első Boldog Iskolájában a programot. A boldogságórák mellett előadásokat, bemutatókat is tart, és a program blog oldalán is folyamatosan jelennek meg írásai, fordításai. Fontos számára tanítványai megismerése és a személyes, bizalommal teli kapcsolat kialakítása.

dr_szarka_emese

Dr. Szarka Emese

A Boldogságóra program szakmai koordinátora.

Neveléstudományi szakértő, pedagógus, egyetemi oktató, videotréner, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte Neveléstudományi doktori fokozatát. 

nagy_eszter

Nagy Eszter

A Boldogságóra program nemzetközi koordinátora és a Szülők Boldogságakadémiájának koordinátora

Angoltanár, mentálhigiénés szemléletű lelkigondozó, pszichodramatista. Pályája első 20 évében az oktatási rendszer minden rétegében tanított az általános iskolától az egyetemig. Szívügye a szülői tudatosság fejlesztése, a fejlődési szemléletmód alkalmazása és célja, hogy a Boldogságóra program a határokon túlra és kiterjedhessen, angol nyelven minél több helyen elérhetővé váljon.

veres_lukacs_lilla

Veres-Lukács Lilla

A Jobb Veled a Világ Alapítvány fejlesztői csapatának tagja és Boldogságóra tréner

Pedagógus, önismereti tanácsadó, tréner. Játékosságával, kreativitásával, újszerű látásmódjával gazdagítja a csapatot. Az élménypedagógia elkötelezett híve és aktív gyakorlója. Boldogságóra trénerként fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson a pedagógusoknak és a gyerekeknek egyaránt az érzelmi intelligencia fejlesztésében. Képzésein nagy hangsúlyt fektet a szemléletmód váltásra, az önismeretre, az érzelmek, a saját megélések, tapasztalatok elmélyítésére.